7.7 C
Rapla
Pühapäev, 4 juuni 2023
UudisedSotsiaalvaldkonna auhinna pälvis Anne-Ly Pedaja

Sotsiaalvaldkonna auhinna pälvis Anne-Ly Pedaja

Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) otsustas esimest korda välja antava sotsiaalvaldkonna auhinna anda Rapla hooldekeskuse juhatajale Anne-Ly Pedajale.

Detsembris kuulutas ROL välja konkursi Rapla maakonna sotsiaalvaldkonna auhinna väljaandmiseks. Maakonna sotsiaalkaitse komisjon korraldab sellist konkurssi esmakordselt. Viimati anti sotsiaalvaldkonna auhinda maakonnas välja ajal, kui eksisteerisid veel maavalitsused.
Sotsiaalkindlustusameti järelevalve peaspetsialist ning sotsiaal- ja tervisekomisjoni esimees Inna Tamm esitas konkursile Anne-Ly Pedaja, keda ta iseloomustas kui inimest, kes on sõbralik, konkreetne, lahenduste leidmisele orienteeritud ning tunneb väga hästi oma juhitavat valdkonda selle pisidetailideni välja. Pedaja tunneb eakate ja erivajadustega inimeste soove ja vajadusi ning on pühendunud inimeste kvaliteetsele abistamisele ja toetamisele. Tema südamesoov on, et kõik hooldusteenusel viibivad inimesed oleksid väga hästi ja veel paremini hoitud, kaitstud ja armastatud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused