-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedPlaanis on panna Raplamaa lipp taas iga päev lehvima

Plaanis on panna Raplamaa lipp taas iga päev lehvima

Rapla maakonna lipp ei ole aastaid üheski avalikus kohas pidevalt lehvinud. Pärast maavalitsuste sulgemist 2017. aastal võttis sümboolika eest hoolitsemise üle Raplamaa Omavalitsuste Liit ehk ROL ning lippu on avalikus ruumis näha saanud vaid pidupäevadel. Nüüd on õhus võimalus, et see võib taas hakata lehvima iga päev.

Sellise ettepaneku tegi regionaalhalduse Pärnu talituse juht Kalev Kaljuste, kes haldab ka Rapla maakonda. Mõni aeg tagasi avati pidulikult Rapla riigimaja, kus asub ka Kaljuste tööruum. Teda võib pidada ka riigimaja mitteametlikuks peremeheks. Maja ees on kolm lipumasti, millest ühes lehvib sinimustvalge trikoloor. Teise tipus on sinine lipp, millele on kirjutatud valge värviga “Rapla” ning kolmas mast seisab tühjana. Just sinna peakski Rapla maakonna lipp tõusma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare