4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedRapla vald jätkab abivallavanema otsinguid

Rapla vald jätkab abivallavanema otsinguid

Protsess Rapla uue abivallavanema leidmiseks on kujunenud loodetust pikemaks. „Covid teeb oma korrektuure,” tõdes vallavanem Gert Villard. Haigestumiste tulemusel on erinevate voorude läbiviimine oodatust kauem aega võtnud ja uut abivallavanemat veel välja valitud pole. Villard tõdes, et aasta algus on töine aeg ja käimas on eelarve koostamine. „Oleks väga hea, kui ta juba kõrval oleks,” lisas ta.

Lisaks abivallavanema konkursile kestab paralleelselt veel kaks olulist konkurssi. Rapla Varahaldusele otsitakse uut juhatajat ja Kaiu koolile uut direktorit. Kuigi avalduste esitamise tähtaeg on möödunud, otsustas vallavalitsus konkurssi pikendada.

Villard ütles, et tegemist on oluliste ametikohtadega, mille täitmine on tulnud väga kiiresti päevakorda. Selleks, et valiku tegemiseks rohkem kandidaate kaasata, on mõlema konkursi avalduste vastuvõtmise tähtaega pikendatud veebruari lõpuni. Nii saavad ka volikogu ja komisjonide liikmed infot jagada.

Kaiu kooli puhul otsitakse uut juhti uuele loodavale haridusasutusele. Rapla Varahalduse juhataja ülesandeid täidab uue inimese leidmiseni Uno Markson.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare