7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
ArtikkelTants teeb meele rõõmsaks

Tants teeb meele rõõmsaks

Nii vaimsele kui ka füüsilisele tervisele on kasulik ennast liigutada, olgu mõnes trennis, jooksmas või kasvõi lihtsalt jalutamas käies. Üks võimalus saada veri käima, meeleolu heaks ja veel ka meeldivas seltskonnas aega veeta on tantsutrenn.

Lootose tantsuklubis õpitakse-harjutatakse kõhutantsu ja mustlastantsu. Trennid toimuvad korra nädalas, teisipäevaõhtuti. Tõele au andes ma juba teadsin, milline üks kõhutantsu trenn välja näeb. Umbes kaheksa aastat tagasi käisin mõnda aega algajate trennis, kuid vaatamata sellele, et juhendaja Olga Sokk ja osa trennis olijaid olid tuttavad ning ruumid teada, olin ikkagi veidike ärevil, kuna aimasin, et päris ilma end liigutamata neist trennidest ei pääse. Erilises trennivormis ma praegu paraku ei ole.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused