13.3 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Tessi Ilustrumm on igas ametis eelkõige noorsootöötaja

Eelmisel nädalal, 9. veebruaril tunnustas haridus- ja teadusministeerium koos haridus- ja noorteametiga eelmise aasta silmapaistvaid noorsootöö vallas tegutsevaid inimesi ja organisatsioone. Tänugalal „Noorte heaks tänu“ kuulutati aasta noorsootöötajaks Tessi Ilustrumm Kohilast, kes nominatsiooni esitamise ajal oli veel Kohila avatud noortekeskuse juhataja, kuid alates üle-eelmisest nädalast töötab Kohila valla lastekaitsespetsialistina.

Tessi sõnul ta teadis, et on konkursile esitatud, kuid seistes galal nominendina laval, tuli saadud tiitel talle üllatusena. Samas kategoorias oli nomineeritud veel kolm noorsootöötajat, keda Tessi väga headeks peab. „Kui laval seisime ja minu nimi öeldi, siis mõtlesin, et kas ma kuulsin ikka õigesti. Kui sain aru, et ma võitsin, oli väga raske pisaraid tagasi hoida,” sõnas Tessi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised