7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SisuturundusÜhes tükis ujumistrikoo: 5 kõige moodsamat valikut

Ühes tükis ujumistrikoo: 5 kõige moodsamat valikut

Sisuturundus

Originaalsed pilkupüüdvad ujumisriided on vajalikud nii suvel kui ka külmal aastaajal. Talviste allahindluste ajal saate oma rannagarderoobi kiiresti ja tõhusalt värskendada: leiate tohutult allahindlusi ning internetist ujumisriideid ostes ei tule mudelitest ja suurustest puudust.

Viimaste hooaegade üks kuumemaid trende on ühes tükis naiste ujumisriided. Kuigi omal ajal läksid need ebaühtlase päevituse saamise ohu tõttu moest välja, siis tänapäeval on nad tagasi oma mugavuse ja igat tüüpi figuuriga sobivuse poolest. Ärge kartke katsetada disaini, värvide ja mustritega: asjakohaste mudelite rohkus võimaldab igal moeloojal luua ainulaadse stiili ja tunda end mugavalt.

Milline ujumistrikoo tulevaks rannahooajaks osta?

Erksad värvid eristavad teid teistest

Pole õiget rannaskäiku ilma päikese ja kauni päevituseta. Selle saamiseks sobib suurepäraselt erksavärviline ujumistrikoo. Hea tuju ja stiilne pilt on garanteeritud!

Valige neoonvärvid, väljendage end statement märkide ja logodega ning katsetage silmajäävate kaubamärkidega (ja mitte tingimata ainult kuulsate disainerbrändidega!). Ärge unustage ka klassikalisi puhkusemustreid: lilled, liblikad või eksootilisi maid meenutavad kaunistused võivad mõjuda ülimalt moekalt. Kas tunnete nostalgiat? Punane supelkostüüm on suurepärane valik, meenutades legendaarset sarja “Rannavalve”.

Geomeetrilised mustrid: merestiilist klassikani

Ükskõik, millist stiili iga päev valite, on geomeetrilised mustrid äärmiselt mitmekülgne valik. Triibud – rannaäärse lahutamatu osa, mille juurde saab hõlpsasti sobitada samas stiilis rannakoti või plätud. Alternatiivsete stiilide armastajad valivad sel hooajal ruudulise tekstiili, luues seoseid grunge stiili, rokkmuusika ja ruuduliste särkidega (kui tuul puhub või päike liiga paistab, kata õlad!). Täpiline ujumistrikoo näeb suurepärane välja suurte klaasidega päikeseprillide või laia äärega mütsiga – elegantne klassika, mis ei sure kunagi välja.

Ühtlasi võid valida nii täielikult kui ka osaliselt mustrilise kanga kasuks. Võib-olla meeldivad Sulle mõnevõrra kokku segatud mustrid (näiteks sirge ja diagonaalne triibuline ornament).

Seiklushimulisemad: üllata loomamustritega

Tuleb tunnistada, et loomade mustrite osas lähevad arvamused täiesti kaheks: ühed jumaldavad ja teised peavad seda mõttetuks. Kuid kõik on võimalik: leopardi-, sebra- või maomustriga rannakleit on pilkupüüdev ja näeb iga figuuriga suurepärane välja.
Kuidas selliseid riideid stiliseerida, et need näeksid välja eksklusiivsed, kuid maitsekad? Kombineerige ühevärvilisi esemeid: neutraalsed, tumedamad värvid sobivad kõige paremini. Nii saab ujumistrikoo mustri esile tuua ilma, et see näeks välja odav või aegunud.

Mäng detailidega

Olenemata sellest, millise värvi või mustri kasuks otsustate, näeb iga ujumistrikoo veelgi stiilsem välja, kui valid erilise mudeli. Üks lihtsamaid viise huvitava ja atraktiivse mulje loomiseks on kanda rannariietust koos lisadetailidega.
Kortsud, varrukad, asümmeetria, kaelakeed, vöökohale õmmeldud kontrastsed rihmad – ole julge ja tunne end eriliselt.

Must: alati moes ja asjakohane

Tahad välja näha tagasihoidlik, kuid stiilne? Mustad ujumisriided on parim valik. Lisaks sellele, et neutraalne värv sobib ideaalselt iga nahatooniga, võimaldab see katsetada erinevaid mustreid.
Alates tavalistest klassikalises stiilis ujumistrikoodest kuni pisut provokatiivsete asümmeetriateni, mugavast sportlikust stiilist, mis võimaldab mugavalt vees aega veeta, kuni rannabaari ääres ideaalselt kokteili rüüpamiseks sobiliku kombinatsioonini – igaüks leiab endale sobivaima.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare