19.4 C
Rapla
Kolmapäev, 17 aug. 2022
spot_imgspot_img

Märjamaa abivallavanemaks sai Villu Karu

Märjamaa vallavalitsus otsis avaliku konkursiga endale uut abivallavanemat. Kohale kandideeris kaks inimest. Vallavanem Meelis Välis selgitab, et mõlema kandidaadiga vestles komisjon. Valituks osutus Villu Karu, kes on varem olnud tihedalt seotud Märjamaa valla juhtimisega. Viimati oli ta vallavalitsuses ametis vallavanemana, aga kaotas koha umbusaldusega. Enne Märjamaale abivallavanemaks kandideerimist töötas Karu Kohilas abivallavanemana.
Välise sõnul oli kahest kandidaadist Karu tugevam, kuna ta tunneb kogukonda ning tal on pikaajaline Märjamaal töötamise kogemus. Teise kandidaadi kohta tõdes Välis, et kandideerimisel oli ta jätnud esitamata nõutud dokumente. Abivallavanema kandidaatidega vestlesid vallavanem Meelis Välis, vallasekretär Maigi Linna ja valla andmekaitse- ja personalispetsialist Evi Rooda.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised