13.3 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ArtikkelRapla bussijaama kimbutab aukude ja libeduse kõrval ka ohtlik liikluskorraldus

Rapla bussijaama kimbutab aukude ja libeduse kõrval ka ohtlik liikluskorraldus

Mõni aeg tagasi anti Raplamaa Sõnumitele teada, et olud Rapla bussijaamas on kehvad ja teevad tuska seda läbivatele bussijuhtidele. Lisaks nigelavõitu talihooldusele teeb muret ka üldine ohtlikuvõitu liikluskorraldus.

Võtsime ühendust ühe kaugliini bussijuhiga, et uurida, millega Rapla bussijaam teiste seast silma paistab, ehk mis kõige enam probleeme tekitab. Bussijuht Jüri peatub Rapla bussijaamas iga päev neli korda. Olulise murekohana tõi ta välja kehvasti tehtud talihoolduse. „Lumelükkamine jätab soovida,” tõdeb Jüri.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare