17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
ArtikkelSUUR GALERII: Tänugala tõi rambivalgusesse maakonna silmapaistvamad inimesed

SUUR GALERII: Tänugala tõi rambivalgusesse maakonna silmapaistvamad inimesed

Vabariigi aastapäeva eel tunnustati Kohilas maakonna silmapaistvamaid inimesi ja asutusi nende tänuväärt tegude eest.

Reede õhtul iseloomustas Kohila gümnaasiumi aulat õdus meeleolu. Mahe valgus ja mitukümmend lillekimpu lava ees lõid aulas piduliku meeleolu. Õige pea oli algamas maakondlik tänugala „Raplamaa tänab 2022”. Lillekimpude kõrval laual seisis kunstnik Saima Randjärve kavandatud redelit meenutav skulptuur ehk maakonna tippauhind Rapla Redel. Eelseisva õhtu üheks tipphetkeks sai selle üleandmine tänavusele laureaadile.
Aegamööda täitusid saali hõredalt paigutatud toolid inimestega. Vaikse jutusumina saatel tervitasid saabuvad külalised üksteist ja ootasid pisut ootusärevalt tänugala algust. Ajal, mil paljud sündmused toimuvad tagasihoidlikumalt või jäävad üldse ära, oli see üks väheseid võimalusi kapist pidulikud riided taas välja otsida ja neilt tolm maha raputada.
„Tere tulemast siia Raplamaa tänusündmusele, kus kohtuvad ainult head, väga head ja veel paremad inimesed,” alustas õhtujuht Anneliis Kõiv.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare