spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedTormine ilm viis bussi kraavi

Tormine ilm viis bussi kraavi

Täna andis Riigi Ilmateenistus Harjumaale, Hiiumaale, Saaremaale ning Lääne ja Pärnu maakonnale teise astme tormihoiatuse. Tuisune ja tuuline ilm mõjutas aga ka Raplamaad, põhjustades peamiselt probleeme teele kukkunud puudega. Kuid Rapla-Kehtna vahelisel lõigul sõitis ka üks Hansa Liinide buss lörtsiste teeolude ja tugeva külgtuule mõjul teelt välja. Päästeamet sai ärevaks teinud väljakutse kell 16.24, kuid õnneks keegi inimestest kannatada ei saanud.

Liikluses tuleb väga ettevaatlik olla ka nüüd peale tormi möödumist, kuna hilisõhtul algab temperatuuri langus alla 0°C Lääne- ja Põhja-Eestis ning jätkab öösel külmenemist üle Eesti, jäätades märjad teepinnad ja muutes need eriti libedaks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused