spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedHarviker OÜ saatis bussi järgi oma Ukrainast pärit töötajate lastele

Harviker OÜ saatis bussi järgi oma Ukrainast pärit töötajate lastele

Harviker OÜ saatis laupäeval, 26. veebruaril teele bussi, et tuua Ukrainast ära oma töötajate lapsed. Ettevõtte juhataja Siiri Tamm selgitas, et kolme Ukrainast pärit töötaja käsutusse anti ettevõtte mikrobuss, millega sõita Ukraina ja Poola piirile ning tuua sealt lapsed Eestisse. Tamm ütles, et piirilt peaksid nad peale võtma viis last.

Pühapäeva, 27. veebruari pärastlõunase seisuga oli buss on piirile kohale jõudnud. Tamm ütles, et kõige rohkem kardab ta seda, et kuidas lapsed läbi Ukraina piiri peale jõuavad ning kuidas nad seal kohapeal üles leitakse. Tamm avaldas lootust, et seoses sellega saab ta rohkem infot esmaspäeval.

Kui Venemaa agressioon 24. veebruaril pihta hakkas, siis hakkas mõte tööle kuidas oma töötajaid aidata. “Olemas ei ole lahendamatuid olukord. Andsime ettevõtte mikrobussi nende kätte, et nad ise piirile läheksid, sest nemad teavad kohalikke olusid kõige paremini. Teele läks kolm meie töötajat, kellest kaks on mehed ja üks naisterahvas. Plaani järgi võtavad nad bussi peale viis last ning tulevad tagasi Eestisse,” rääkis Tamm.

Harviker OÜ on ettevõte, mis asub Jalase külas, Rapla vallas ning tegeleb mööbliosade tootmisega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused