-2.3 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
UudisedIsamaa Raplamaa piirkonna juhina jätkab Heiki Hepner

Isamaa Raplamaa piirkonna juhina jätkab Heiki Hepner

Ines Vapper
Isamaa meedianõunik

Heiki Hepner: töötan selle nimel, et isamaalised väärtused oleksid Raplamaal esindatud ja Raplamaa areng tagatud.

Eilsel Isamaa Erakonna Raplamaa piirkonna juhatuse koosolekul kinnitati piirkonna juhiks 10. veebruaril toimunud üldkogul suurima toetuse saanud Riigikogu liige Heiki Hepner. Ühehäälset toetust Hepnerile näitas ka eile kogunenud uus juhatus.

Heiki Hepneri sõnul on oluline aktiveerida Rapla maakonna inimesi tegutsema isamaaliste väärtuste nimel nii maakonna kui terve riigi ees seisvate ülesannete lahendamisel. Maakonna arenguprioriteetidena nimetab ta näiteks taristute (teed, raudtee, kiire internet) arendamist. Sama olulised on tema hinnangul koolivõrgu korrastamine rõhuasetusega hariduslikel erivajadustel. Olulisemate suurprojektidena märgib Hepner panustamist Kehtna rasketehnika innovatsiooni- ja arenduskeskuse ning Raplamaa mälukeskuse tegevustesse.

Järgneva nelja aasta eesmärkidena nimetab Hepner püüdlust anda Rapla, aga ka teistes valdades tegutsevatele Isamaa erakonna inimestele kohaliku elu edendamiseks uut energiat.

„Ainsa omavalitsusena ei ole Isamaa inimesi Rapla valla volikogus. Sinna ei saadud ei oma nimekirjaga ega ka valimisliitude kaudu. Nelja aasta pärast peaks olema ka Isamaa erakond taas esindatud Rapla vallavolikogus,“ lausus ta.

Üldkogu piirkonna juhatuse valimised hääletustulemused juhatusse:
Heiki Hepner 21 häält
Andrus Saare 18 häält
Siim Haabma 12 häält
Reelika Mõttus 7 häält
Maiu Kalmus 6 häält
Mihkel Kübar 6 häält
Villu Karu 5 häält
Mariann Saar 4 häält
Kalle Teekivi 4 häält

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare