4.4 C
Rapla
Laupäev, 1 okt. 2022
spot_imgspot_img

Kaspar Järvala ja Priit Puuorg loobusid sõja tõttu MM-il osalemisest

Eesti künnimeistrid Kaspar Järvala ja Priit Puuorg on viiel aastal kündnud Venemaa lahtistel künnivõistlustel. Reedel, 25. veebruaril teatasid nad, et ei osale Venemaa sõja tõttu Ukrainas 13. ja 14. augustil Venemaal Leningradi oblastis künni maailmeistrivõistlustel.

“Mulluste Eesti künnimeistritena valmistusime 67. maailmameistrivõistlusteks, mis peaks toimuma 13.-14. augustil Venemaal Leningradi oblastis. Oleme Venemaa lahtistel künnivõistlustel osalenud edukalt viiel aastal 2014–2019 ja kündnud 2018. aastal Suzdalis peetud Euroopa künnivõistlustel. Selle ajaga on meil kujunenud sõbralikud suhted Venemaa kündjatega. Paraku mõjutab alanud Venemaa sõda Ukrainas maailmameistrivõistluste korraldust Venemaal. Teatame, et loobume osalemisest 2022. aasta MM-il Venemaal,” edastasid Järvala ja Puuorg kirjalikus teates Eesti Künniseltsi juhatuse liikmele Margus Ameerikasele.

Samas kirjas Margus Ameerikasele lisasid nad: “Palume Sinul Eesti Künniseltsi nimel kohe teha WPO (Maailma künniorganisatsioon) peasekretärile ettepanek, et WPO võtaks Venemaalt künni maailmameistrivõistluste korraldamise kohustuse ja arvaks Venemaa välja WPO liikmete hulgast. Meil on kahju, et tekkinud olukorras kannatavad künnivõistlejate rahvusvahelised suhted.”

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised