19.4 C
Rapla
Kolmapäev, 17 aug. 2022
spot_imgspot_img

Märjamaa valla aukodanikuks nimetati Enn Roosi

Vabariigi aastapäevale eelneval päeval jagas Märjamaa vallavalitsus omakandi silmapaistvamatele inimestele tunnustusi.

Märjamaa valla aukodaniku nimetuse ja koos sellega Maarjaristi I klassi kuldristi ning 1000 euro suuruse preemia pälvis Enn Roosi, Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli direktor, koduvalla arengu ja hariduselu pühendunud edendaja.

„See on suur tunnustus. Ülev hetk oli selle vastuvõtmine,” ütleb Roosi. Koolijuhi sõnul on tunnustus talle seda väärtuslikum, et tunnustajad on oma kodukandi inimesed.

Roosi on kutsehariduse süsteemis töötanud 1995. aastast ja koolijuhina asus ta ametisse 1998. aastal. „Ma ei ole Vigalast kunagi õieti ära käinud. Olen täielik Vigala mees,” ütleb Roosi. Järgmisel aastal täitub Roosil 25 aastat koolijuhina. „Mõned tegemata asjad veel on,” ütleb ta tuleviku kohta. Päris valmis ta veel ei ole, et ametit järgmisele edasi anda.
Maarjaristi II klassi hõberisti ja koos sellega 500 euro suuruse preemia sai Margus Jehe, maapiirkonna ettevõtluse edendaja, kohaliku elu hoidja ja omavalitsustegelane.
Märjamaa valla teeneteplaadi pälvis Joutsen OÜ, traditsioonidega perefirma, kes on Märjamaa piirkonnas oluline tööandja.

Tänukirjaga pärjati Aive Sildoja, Ana Audova, Annika Urbel, Anu Aro, Ede Talistu, Eesi Veske, Egela Eensalu, Ene Andessalu, Eve Kärsna, Gabriel Vodolaztšenko, Gerri Saaremets, Gert Laidsaar, Hannes Välis, Kalju Tiigisoon, Kersti Ojavee, Kirsti Mau, Krista Palmissaar, Kristel Liivak, Laine Lemmik, Lea Laurits, Liivika Merilo, Luule Rauert, Marge Viska, Marek ja Toomas Kosubenko, Mart Tilk, Marve Johanson, Mihhail Karpenko, Reelika Põldmann, Rego Reitav, Rein Krasnikov, Rene Abel, Riina Herkel, Ruth Lippus, Silvi Mitt, Taimi Mänd, Tarmo Kõss, Tiina Imaletdinova, Tiiu Oppi, Tiiu Veimann, Ülle Viipsi ning Märjamaa kogukond ja valimisjaoskonnad nr 1 (esimees Elik Roopärg, liikmed: Jüri Kapp, Terje Palm, Kaidi Kokk, Ulvi Kiisler, Tiit Nisuma, Reet Lauri, Mari Kann), nr 2 (esimees Toomas Tampõld, liikmed: Helen Evestus, Marju Teekivi, Monika Kase, Piret Linnamägi), nr 3 (esimees Maie Milvek, liikmed: Merje Visnu, Mati Erik, Viivi Kusmin, Ülle Ämarik), nr 4 (esimees Peeter Paunmaa, liikmed: Anne Link, Sirje Volas, Tiiu Veimann, Milvi Pedosk), nr 5 (esimees Ave Vaarma, liikmed: Anu Aro, Astra Põlma, Laivi Hints, Annabel Vaarma, Liina Kikas).

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised