-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportRaplamaa JK sihib Esiliiga B tabeli keskpaika

Raplamaa JK sihib Esiliiga B tabeli keskpaika

Märtsikuu algus tähendab ühtlasi seda, et algamas on jalgpallihooaeg. Raplamaa JK jaoks tuleb algav hooaeg teistsugune kui varem, sest esmakordselt mängitakse nii kõrgel tasemel nagu Esiliiga B, mida Eesti jalgpalliliit käsitleb ühe eliitliigana.

Ees ootavad kõrgem liiga, uued vastased ja samuti uued väljakutsed. Raplamaa JK alustab hooaega neljapäeval, 3. märtsil, kui külla sõidetakse Läänemaa JK-le. Oluline uudis on see, et tublit täiendust on saanud treeneritepink. Abitreeneri rollis on meeskonnaga liitunud Enar Jääger.

Õiguse mängida Esiliiga B tasemel teenis Raplamaa JK välja eelmisel aastal. Siis saavutati Teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kolmas koht. Sealjuures oldi iseseisvate meeskondade arvestuses esimene ning sellega garanteeriti ka koht kõrgemal liigatasemel. Esiliiga B saab olema tõeline väljakutse. Mitte ainult kõrgema mängutaseme, vaid ka mängukoormuse kasvu tõttu. Teises liigas oli ette nähtud 26 kohtumist, Esiliiga B tasemel peab iga klubi hooaja peale 36 mängu. Sellele lisanduvad veel karikamängud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare