16.1 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
SportRaplamaa JK teenis ajaloolise viigipunkti

Raplamaa JK teenis ajaloolise viigipunkti

Raplamaa JK alustas uut hooaega Esiliiga B-s kaotuse ja viigiga. Kuna Rapla maakonna esindusmeeskond ei ole kunagi varem nii kõrgel tasemel mänginud, siis võib öelda, et JK Tabasalu vastu teenitud viigipunkt oli ajaloolise väärtusega. Hooaja esimeses kohtumises Läänemaa JK vastu tuli Raplamaa JK-l võtta vastu 2:3 kaotus, kuid teises kohtumises JK Tabasalu vastu mängiti 1:1 viiki.

Raplamaa JK peatreener Alo Bärengrub ütles, et kindlasti on viigipunkti üle hea meel. Läänemaa JK vastu saadud kaotus oli tegelikult valusam kui skoor esmapilgul näitab. Veel pool tundi enne kohtumise lõppu oli Raplamaa 2:1 eduseisus ning oma võiduvärava lõid vastased alles 87. mänguminutil karistuslöögist. “Praegu on mängupilt veel krobeline. Võitluslikkust on palju, aga mängijates on tahtmist kõvasti,” rääkis Bärengrub.

Läänemaa JK vastu tegid Raplamaa poolelt skoori Madis Nurmik ja Taavi Laurits. JK Tabasalu vastu oli 11-meetri karistuslöögist täpne Madis Nurmik.

“Esimeste mängudega võib olla rahul. Oleme olnud entusiastlikud. Olen mängijatele öelnud, et me ei lähe mängima primitiivset jalgpalli ega hakka midagi hoidma vaid tahame ka ise vastastele peale minna,” rääkis Bärengrub.

Järgmisena võõrustab Raplamaa JK koduväljakul Tartu JK Welco meeskonda. Kohtumine toimub Rapla kunstmurustaadionil laupäeval, 12. märtsil algusega kell 12:30.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare