6.1 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
SisuturundusJulgus hüpata tundmatusse

Julgus hüpata tundmatusse

Rakvere Teatri lavastus „Algus” jõuab Märjamaa rahvamajas publiku ette esmaspäeval, 14. märtsil kell 19.
Ühel pikale veninud peoõhtul kohtuvad mees ja naine. Kõlab nagu tüüpilise armastusloo algus? Külla liiga kauaks jäänud alalhoidlikku, heitlikku ja kohmetut Dannyt (Andres Mähar) vaadates ei näi tal olevat just palju lootust enesekindla ja eduka, jõuliselt mõjuva Lauraga (Silja Miks). Kuid paar öist tundi lubavad tegelastel näidata enamat kui esmamulje ja kest, avada teisele oma saladusi ja paotada veidi südant.
Inglase David Eldridge’i kirjutatud draama heidab pilgu edukatele, sotsiaalselt aktiivsetele inimestele, kes sellele vaatamata on äärmiselt üksildased. Mitte enam esimeses nooruses tegelased on esimesed pettumused, kaotused ja elukogemused juba kätte saanud, kuid samas on veel palju ees. Oma elu suurte küsimuste lävel seistes kohtudes ei tea Danny ja Laura seda, mis saab, kuid selleks, et oleks, mida oodata, on nad valmis võtma riski.
Lavastaja Tiina Mälberg on lavastuse kohta öelnud: „Kuigi me tahame elada turvalist elu, käituda läbimõeldult ja targalt, tuleb selleks, et üldse miski saaks sündida, olla kogu aeg valmis alguseks. Ükskõik, mida see endaga kaasa toob.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare