spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
ArtikkelUganda on soe ja sõbralik maa

Uganda on soe ja sõbralik maa

Veebruaris käisid kaks Raplamaa inimest, Olga Sokk ja Kalev Kiviste koos väikese kaasmaalastest seltskonnaga Aafrikas Ugandat avastamas. Kuigi seda kahenädalast reisi jäid muredega varjutama nii praegune tervisekriis kui ka vahepeal alanud sõda Ukrainas, olid mõlemad reisisellid siiski käiguga rahul ja kauni looduse ning loomade-lindude kõrval jääb neile seda reisi enim meenutama sealsete inimeste külalislahkus.
Kalev on varemgi Aafrikas käinud, lausa kümme korda ja iga kord erinevas riigis. Eelmisel suvel käis ta Keenias ja mõtles, et tahaks teada, milline see naaberriik Uganda, mis asub samuti ekvaatoril, välja näeb. Kui Kon Tiki Reisidel tekkis just sinna pakkumine, avaneski Kalevil võimalus oma küsimusele vastus saada. Temaga otsustas kaasa minna Olga, kes oli näinud Kalevi varasemaid reisipilte, mis tekitasid soovi just talvel, kui siin päikest vähe, sarnasele eksootilisele reisile minna.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused