spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
ArtikkelEelnevad kokkulepped aitavad ära hoida konflikte töökohal

Eelnevad kokkulepped aitavad ära hoida konflikte töökohal

Tööandjatele mõeldud seminaril selgitati, et otstarbekas oleks paika panna ettevõtte väärtused ja põhimõtted, et töökoht saaks olla muu maailmas toimuva suhtes kui oaas. Konfliktide ennetamine eos on tõhusam kui pärast nende rahustamine.

Advokaadibüroo Sorainen korraldas eelmise nädala neljapäeval, 17. märtsil veebiseminari „Ukraina sõda ja pinged töökeskkonnas”, kus said sõna mitmed oma valdkonna spetsialistid.
Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Liisa Pakosta selgitas, et võrdse kohtlemise üldpõhimõte ei ole ajas kuigi palju muutunud ning meiegi põhiseadusega on määratletud, et rahvuse tõttu ei ole lubatud kedagi halvemini kohelda. Pakosta aga lisas, et eraldiseisev mõiste seejuures on rahvas. Nii näiteks Venemaa Föderatsiooni elanike kohta võib halvasti rääkida ka avalikult, kuna rahvas kui selline ei ole erikaitse all olev tunnus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused