3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedMärjamaal jõudis kaasava eelarve hääletusele neli ideed

Märjamaal jõudis kaasava eelarve hääletusele neli ideed

Tänaseks on Märjamaa 2022. aasta kaasava eelarve hääletus lõppenud. Hääletusvooru jõudis neli ideed neljast Märjamaa piirkonnast.
Viimane päev oma hääle andmiseks kaasava eelarve hääletusel oli 18. märts. Hääletada sai elektrooniliselt veebikeskkonnas volis.ee ja paberkandjal raamatukogudes. Paberkandjal antud hääled ei ole veel kokku loetud, mistõttu vallavalitsus lõplikke tulemusi välja hõiganud ei ole. Küll aga saab nentida, et veebihääletusel on end tugevalt ette rebinud üks idee.
Elektrooniliselt kogus kõige enam hääli ehk 186 häält discgolfi pargi rajamise idee Märjamaa gümnaasiumi vahetusse lähedusse. Järgmisel kohal on 70 häälega laste mänguväljaku rajamise idee Varbola keskusesse. Idee rajada Teenuse külakeskusesse treeningseadmetega jõulinnak kogus 40 häält ja Märjamaa-Konuvere maantee ääres oleva Joosva allika-arteesiakaevu kujundamine vaatamisväärsuseks kogus 26 häält.
Märjamaa vallavalitsus on teada andnud, et kaasava eelarve tulemused avalikustatakse pärast seda, kui vallavalitsus on tulemused kinnitanud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare