spot_img
-5.6 C
Rapla
Reede, 2 dets. 2022
spot_imgspot_img
KrimiTuli hävitas suure osa kahepereelamust Lelles

Tuli hävitas suure osa kahepereelamust Lelles

Pühapäeval, 27. märtsil kell 8:03 teatati Päästeametile, et Lelle alevikus Sputniku tänaval põleb elumaja. Päästjate saabudes põles kahepere elamuna kasutusel oleva maja katus lausleekides. Tulekahjus hävis katus ning poole maja ulatuses vahelaed. Majas olnud mees oli ise välja pääsenud ja pärast kiirabi kontrolli viidi ta varjule Kehtna kooli ühiselamusse. Tulekahju täpsem tekkepõhjus on selgitamisel, esialgsetel andetel süttis tulekahju täitmisballoonist välgumihkli täitmisel. Päeval käisid päästjad kustutamas vaheseinas uuesti suitsema hakanud saepuru.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused