2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
PersoonEha Kaljusaar pälvis kahe nädala jooksul kaks suurt tunnustust

Eha Kaljusaar pälvis kahe nädala jooksul kaks suurt tunnustust

Viimased kaks nädalat on Eha Kaljusaarele (76) toonud kaks tunnustust. Esmalt teenis ta Rapla harrastusteatrite festivalil parima naispeaosatäitja auhinna. Seejärel pärjati ta pikaaegse töö eest Märjamaa ja Haimre rahvamajas kultuurisamba tiitliga.

“See on suur tunnustus, et mind on tehtud töö eest meeles peetud. Seda ma tunnetasin ette, et ma kultuurisambaks saan. Arvasingi, et see antakse vanadele tegijatele. See, et mind valiti parimaks naisosatäitjaks, on mulle eriti oluline. See tõestas, et vanus ei ole määrav ja olen veel esinemiseks võimeline,” ütles Kaljusaar.
Ka kultuurisamba elutööpreemia oli igati välja teenitud. Kaljusaar töötas 25 aastat Märjamaa rahvamajas ning täpselt sama kaua ka Haimre rahvamajas. See tähendab, et Märjamaa valla kultuurielu edendamisel tuleb tal kokku pool sajandit. Kui täpselt viiskümmend aastat täis sai, tõmbas ta joone vahele. Viimati töötas ta Haimre rahvamaja juhatajana. Tema käe all sai väsinud ja kohati isegi lagunenud hoonest toimiv rahvamaja. Nüüd on aga see periood tema jaoks möödas. Vahel öeldakse, et õnnelikud on need inimesed, kes saavad ühendada oma töö ja hobi. Kaljusaar sõnas, et see ütlus kehtib täpselt tema kohta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare