12.2 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Retsept: Makaronisupp peekoniga

Pärast seda, kui soe kevadine ilm asendus külmema kevadise ilmaga, ihkab keha õhtuti süüa midagi kiiresti soojendavat. Hea võimalus on siin valida mõni supp ja plussiks on see, kui see valmib kiiresti. Alljärgnev supiretsept on leitud Nami-Nami toidublogist ja valmib umbes poole tunniga. See itaaliahõnguline roog on piisavalt tummine ka nende jaoks, kes kurdavad, et supp ei täida kõhtu ja pole õige söök.

Vaja läheb: 200 g peekonit, 2 sibulat, 3 porgandit, 1 sl võid, 1 l kanapuljongit, 1,5 dl väiksemaid spiraalmakarone (fusilli), 2-3 sl kontsentreeritud tomatipastat, 2 tl kuivatatud basiilikut, näputäis musta pipart, 0,5 dl hakitud värsket maitserohelist – nt peterselli, 1 dl hapukoort või rõõska koort; peale: 4 sl hapukoort
Tee nii: Lõika peekon kuubikuteks. Koori sibul, tükelda sibul ja porgand kuubikuteks. Prae peekon ja köögiviljad võis. Vala juurde kanapuljong, lase keema tõusta. Lisa makaronid ja maitsesta supp tomatipüree, basiiliku ja pipraga. Keeda suppi tasasel tulel umbes 10 minutit. Lisa maitseroheline ja 1 dl koort. Serveerimisel tõsta igale supiportsjonile törts koort.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised