14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportSaalihokis ainult võidud

Saalihokis ainult võidud

Annika Tammus

Laupäeval, 2. aprillil toimusid Hiiumaal naiste Energialiiga ja meeste 35+ kohamängud.

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis finaalis Järva-Jaanit 5:3 ja Rapla Kepiklubi meeskond pronksimängus 3:1 Kadrinat.

Hästi kulgenud hooaeg, kus naiskond võitis põhiturniiri, sai lõpetatud kullaga. Kindlasti me tahtsime võita, kuid lisaks sellele võitsime, nautides mängu. Selle taga on kindlasti palju tööd, keskendumist ning pühendunud ja motiveeriv treener Marten Liiva.

Treener Marten: “Finaali pingetest ja ärevusest hoolimata suutis naiskond avavilest alates mängu domineerida ja olla mängus sees. Isegi pärast endale lastud väravaid suutsime hoida initsiatiivi ja näidata, kui väga me seda mängu võita tahame. Alati me tahame, et hooaja parim mäng tuleks välja just selles kõige tähtsamas mängus. Naiskonnal kindlasti tuli see välja ja me tegime finaalis parima mängu. Hooaeg oli väga edukas ja olen uhke naiskonna kõigi liikmete panuse üle.”

Kuldse naiskonna mängijad sel hooajal olid: Triinu Tuttenpal, Tiiu Varik-Sau, Reelika Rohuste, Evelyn Gold, Annika Tammus, Kirsika Aas, Kristi Toomla, Anabell Kinkar, Hanna-Liisa Õispuu, Gita-Sirelin Tuisk, Marleen Sau, Kaire Kranich, Kati Kalda, Taagi Tellus, Piret Paas.

Lisaks said meie omadest tunnustuse Energialiiga parim väravavaht Triinu Tuttenpal ja 35+ resultatiivseim Marek Lairand.

Marek Lairand, hüüdnimega Jordi, on oma väravatäpsusega legendaarne, Energialiigas sai tunnustuse kolmandat korda, kuid neid tiitleid muudelt võistlustelt on palju. Siiski ei ole Rapla Kepiklubi “ühe mehe võistkond” ja seda keerulisem vastasel on. Pronksimängus õnnestus väravad teha Andres Männikul ja Priit Põldmaal, söödud andsid Priit Karjane, Evald Saidla, Priit Bachmann.

Kaks viimast hooaega ei ole Covidi tõttu olnud võimalik mänge lõpuni mängida. Seda enam on rõõmustav, et lõpuks said treeningud tulemuseks vormistatud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare