spot_img
8.3 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedKehtna KHK õpilane oli kokavõistlusel kolmas

Kehtna KHK õpilane oli kokavõistlusel kolmas

Mariliis Vest

13.-14. aprillil selgusid Tartu rakenduslikus kolledžis võistlusel „Noor meister 2022“ parimad noored kokad. Kehtna kutsehariduskeskuse kolmanda kursuse õpilane Villibert Võrk saavutas tihedas konkurentsis kolmanda koha.

Võistlema jõudmine oli õpetaja Liis Lälli sõnul nagu seiklusraja läbimine, sest paar nädalat enne võistlusi sai Villibert jalgpallitrennis vigastuse. See tähendas, et väga suur osa olulisest treeningust toimus ainult ühele jalale toetudes. Lisaks selgus viimasel hetkel, et Villiberdil puudub kehtiv õpilaspilet ning poole tee peal Tartusse läks juhendaja auto katki. Takistuste kiuste jõuti sellegipoolest kohale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused