spot_img
-3.4 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
SportU17 Kehtna/Rapla SHKV võitis Eesti meistrivõistlustel kulla

U17 Kehtna/Rapla SHKV võitis Eesti meistrivõistlustel kulla

Annika Tammus, treener

U17 neidude saalihoki liigas osales sel hooajal kolm võistkonda, lisaks meile veel Sparta ning Tallinna Saksa Gümnaasium. Mängiti läbi neli ringi ning kogu hooaja jooksul kaotasime vaid ühe mängu.

Hanna-Liisa Õispuud tunnustati võistkonna MVP (kõige väärtuslikum mängija – toim) ja resultatiivseima mängija karikaga. Peale tema on kuldsed tüdrukud Kehtna trennist Liselle Karjane, Angelica Jorš, Dagne Oidsalu, Gita-Sirelin Tuisk, Amiina Ode, Siret Leinasaar, Mirtel Seervald ja treenerid Tarmo Tammus, Annika Tammus, Kati Kalda ning Rapla trennist Benita Jürisson, Johanna Herkel, Janeli Lants, Kristina Kaljuraag, Janete Tiits, Kerli Mõisnik, Grete Priimägi ja treener Tauno Sau.

Hanna-Liisa ja Gita-Sirelin osalevad ka Rapla naiskonna trennides ja võistlustel, tugevam väljakutse on neid palju arendanud. Medaleid tuli Sadolini spordihoonesse üle andma Rapla valla esindaja Anabell Kinkar ja Raplamaa Spordiliidust Rein Pajunurm.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused