6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
UudisedHaigla kõrvale rajatakse juurde 30 parkimiskohta

Haigla kõrvale rajatakse juurde 30 parkimiskohta

Eelmisel nädalal said alguse ehitustööd parkla rajamiseks Raplamaa haigla juurde. Sellega lisandub sinna 30 parkimiskohta. Parkla rajatakse Alu tee ning Sauna tänava ristumiskohta, õunapuuaia kõrvale.
Tegemist on ühe osaga laiemast projektist, mis kannab nime “Rapla terviselinnaku parklate ja ligipääsude väljaehitamine”. Sama projektiga rajatakse ka uus jalakäijatesild haigla ja Karmani parkla vahele. Lisaks parkla rajamisele tuleb sinna veel kõnnitee, sademevete kanalisatsioon ja ühtlasi taastatakse sõidutee kate.
Ehitus läks käima esmaspäeval, 18. aprillil ning sellel on suur mõju ka liikluskorraldusele. Autojuhtidel tuleb arvestada väikeste ebamugavustega. Nii näiteks ei ole praegu võimalik mööda Alu teed sõita surnuaia juurde. Selleks on määratud ümbersõit Tallinna maantee ja Sulupere tänava kaudu. Rapla abivallavanem Triin Matsalu ütles, et liikluskorralduse eest vastutab ehitaja. “Ehitaja vastutab liikluskorralduse eest, elanikele ja teenindavale transpordile on juurdepääs tagatud. Jälgida tuleb liikluskorraldusvahendeid,” sõnas Matsalu.
Ehitustööd kestavad peaaegu terve suve ning nende valmimise tähtaeg on 15. august. Tööd lähevad maksma kokku 216 000 eurot. Osaliselt rahastatakse seda maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare