spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedKiire vaade kiirele teele

Kiire vaade kiirele teele

Via Baltica on rahvusvaheline maantee, mis ühendab Tallinnat Varssaviga, läbib kolme Balti riiki ja Eestis kolme maakonda, sh Raplamaad. Viimastel aastatel on rohkem avalikkuse tähelepanu pälvinud rahvusvaheline raudtee ehk Rail Baltic, kuid kas see tähendab, et neljarealise maantee ehitamine on kõrvale jäetud?

Raplamaa ja Pärnumaa omavalitsusliidud koostöös Pärnumaa arenduskeskuse, rahandusministeeriumi ja transpordiametiga korraldasid 22. aprillil Rapla riigimajas ühisfoorumi „Tuleviku Via Baltica – kas särav vaateaken või… Kiire vaade kiirele teele“. Eesmärk oli saada ülevaade, kuhu on Via Balticaga jõutud ja millised on edasised arengud. Päeva modereeris Pärnumaa Omavalitsuste Liidu ja arenduskeskuse juhatuse liige Erik Reinhold.

“Via Baltica suhtes tahaksid poliitikud surnud olla,” ütles esimesena kõnelenud poliitik Andres Metsoja, praegune Riigikogu liige ja endine Pärnu maavanem (2010-2015).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused