17.7 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedRohepöörde võimalikkus

Rohepöörde võimalikkus

Riigikantselei on liitunud raamatukogude aastaga ja alustanud riigi arenguid puudutavat arutelude sarja, mis liigub ringi Eesti raamatukogudes. Peamised teemad on rohepööre, julgeolek ja Euroopa Liit. Riigikantselei rohepöörde meeskond võtab ette üheksa kohtumist eri maakondades, et aidata aru saada, kuidas meist kõigist sõltub meie elukeskkonna kvaliteet tulevikus.
Rapla keskraamatukogus oli kohtumine 20. aprillil. Kavas oli kaks lühikest teemat avavat ettekannet – riigikantselei poolt esines rohepoliitika nõunik Ivo Krustok ja kohalikust vaatest rääkis Rapla vallavolikogu aseesimees Rene Kokk.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
16. juuni 2022 16:05

Uskumatu kui kena asfalt katab rohemaad sinnapoole…