4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
PersoonArtur Ojasalu võttis üle Kohila spordielu juhtimise

Artur Ojasalu võttis üle Kohila spordielu juhtimise

Iga eluvaldkonna vältimatu osa on põlvkondade vahetus. Just see võeti eelmisel nädalal ette Kohila spordielu juhtimises. Senine spordikompleksi juhataja Aavo Kergand saadeti pidulikult pensionile ning tema rolli võttis üle Artur Ojasalu (34). Esimene tööpäev uues kohas oli tal teisipäeval, 26. aprillil, kuid tema tööülesanded on mõnevõrra laiemad, kui olid varem Aavo Kergandil.

Spordikompleksi haldamine on jätkuvalt ka tema ülesanne. Küll aga tuleb lisaks sellele hoolitseda Kohila spordielu ja tervisedenduse eest laiemalt. Kogemused ja taust nende ülesannete täitmiseks on tal olemas. Varem töötas Ojasalu Kehtna vallavalitsuses, kus tema tööülesandeks oli spordi- ja noorsootöö juhtimine. Seda ametit täitis ta kaheksa aastat. Nüüd ootavad ees uued väljakutsed Kohilas.
See piirkond ei ole talle iseenesest võõras. Kui sa oled aastaid olnud tegev Raplamaa spordielus, ei ole ükski piirkond ega selles valdkonnas tegutsev inimene päris võõras. “Ma töötasin samas valdkonnas ja Kohilat puudutav spordiinfo jõudis minuni. Aavo Kergandit ma teadsin. Samuti teadsin siinset jalgpalliklubi ja Kohila võrkpallineidude saavutusi. Kohila on pikka aega olnud maakonna suurim kergejõustikukeskus. Alles eelmisel aastal tuli Rapla maakonda teine uue tartaankattega staadion, mis asub Kehtnas,” rääkis Ojasalu.
Ojasalu elab Kaereperes ning võtab nüüd igal tööpäeval ette autosõidu Kohilasse ja tagasi. Midagi ületamatut see tema sõnul ei ole. Ühe otsa pikkus on ligikaudu 28 kilomeetrit. “Kui iga päev sedasi sõita, harjub sellega kiiresti ära,” sõnas Ojasalu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare