17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
SportMärjamaa jüriöö jooksu võitis võistkond Päärdu Jürid

Märjamaa jüriöö jooksu võitis võistkond Päärdu Jürid

Traditsiooniline Märjamaa jüriöö jooks toimus reede, 29. aprilli õhtul. Märjamaa valla spordihoone lähiümbruses toimunud võistluse pikkus oli ligikaudu kaks kilomeetrit ning see jagunes kuueks vahetuseks.
Esikoha võttis võistkond nimega Päärdu Jürid koosseisus Marten Kalmus, Ermo Suurkask, Mari-Liis Kalmus, Kristjan Väljaots, Tessa Cathlen Tammik ja Kristi Väljaots. Nende võiduaeg oli 5 minutit ja 40 sekundit. Kokku osales seekordsel jüriöö jooksul seitse võistkonda. Reeglite kohaselt oli ette nähtud, et igas võistkonnas on kuus liiget. Kaks naist, kaks meest ning lisaks veel kaks noort jooksjat, kelle sünniaasta on 2007 või hilisem.
Jüriöö jooksu korraldaja Mart Tilk rääkis, et distantsi peal olid vahetused ära jagatud nii, et noorematel oleks joosta lühem maa. Keskmiselt oli ühe vahetuse pikkus 300 meetrit, enne kui teatepulk tuli edasi anda. Esimesena lõpetanud võistkond sai autasuks tordi. Kolmele esimesele võistkonnale olid ette nähtud medalid. Päärdu Jüridele pakkus enim konkurentsi Spordika Mix, kes sai ajaga 5.51,7 teise koha. Nende koosseisus jooksid Grit Oss, Ülle Kokla, Ats Vanker, Lea Järveoja, Mart Tilk ja Mattias Kivisild. Kolmanda koha jooksis välja võistkond Rõõmsad Jürid koosseisus Rasmus Kuik, Veronika Vodolaztšenko, Anželika Vodolaztšenko, Janis Tõldmaker, Margus Liiva ja Ketriin Kerner. Nende aeg finišis oli 5.57,5.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare