7.7 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
KultuurRapla tüdruk Laura Vahtre kehastab põnevikus „Tagurpidi torn” üht peategelast

Rapla tüdruk Laura Vahtre kehastab põnevikus „Tagurpidi torn” üht peategelast

Eesti põnevik „Tagurpidi torn” jutustab loo viiepealisest lastekambast, kes suvel mahajäetud tootmiskompleksis oma aega veedavad. Ootamatu olukord tekitab sõprade vahel vastasseisu ja paneb küsima, mis on õige ja mis on vale. Filmi üks peaosalisi on 13-aastane Rapla neiu Laura Vahtre.

Filmi erilinastus oli Rapla kinos pühapäeval, 1. mail. Publikuga tulid kohtuma nii Laura Vahtre kui ka filmis tema ema kehastanud Ester Kuntu. Filmiseansi juhatas sisse Valter Uusberg. Ta tutvustas filmi võtmeisikuid. Märkimisväärne kogemustepagas on nii filmi režissööril Jaak Kilmil, stsenarist Aidi Vallikul kui ka operaator Elen Lotmanil. „Kolme meistri ühistöö on teie ees,” sõnas Uusberg.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused