11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedRaplat tabanud elektrikatkestus võttis voolu 466 kliendilt

Raplat tabanud elektrikatkestus võttis voolu 466 kliendilt

Eelmisel kolmapäeval, 4. mail oli Raplas elektrikatkestus, mille põhjustas kõrgepingeliini purunemine Loo tänaval. Samuti sai sellest alguse põleng, mille päästjad kustutasid.
Päästeameti teates oli kirjas, et Raplas Loo tänaval oli maha kukkunud kõrgepingeliin ning süüdanud selle all olnud puuhunnikud. Päästjad kustutasid umbes 50 ruutmeetri suuruse põlengu kell 14.41.
Elektrilevi juhtivspetsialist Hardi Puusepp ütles elektrikatkestuse kohta, et rike algas kell 14.18 ja selle põhjuseks oli juhtme purunemine Vallamaja lahutuspunkti juures. Ta lisas, et 458 kliendil oli seetõttu elekter ära seitse minutit ja kaheksal kliendil neli tundi. Üks neist, kes 4. mail vooluta jäi, oli Dageroni autokaupade kauplus, mis asub Loo tänaval. Ettevõtte esindaja Urmas Luts ütles, et esmalt oli kuulda valju kõmakat ning pärast seda läks vool ära. Ta ütles, et alajaamast oli näha kõrgeid leeke.
Päästjad saabusid tema sõnul kohale 15 või 20 minutit pärast seda. Kuna elektrit ei olnud, tuli võtta vastu otsus ning kauplus selleks päevaks sulgeda. Esialgu ei olnud kindlust ka järgmise päeva osas, kuid õhtul tuli vool siiski tagasi ning neljapäeva, 5. mai hommikul sai kaupluse uksed taas avada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare