12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedVigala võõrustas üle kahe aasta autoeriala esmakursuslaste kutsevõistlusi

Vigala võõrustas üle kahe aasta autoeriala esmakursuslaste kutsevõistlusi

Autoeriala esmakursuslaste kutsevõistlusi on traditsiooniliselt peetud iga aasta kevadel Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis. Seekordsed võistlused peeti 12.-13. mail. Üheksa kooli konkurentsis saavutasid esikoha Kuressaare ametikooli esmakursuslased.

Kuressaare ametikoolil on selles võistluses hea kuulsus, sest nende õpilased võitsid selle juba viiendat korda järjest. Tänavune autoeriala esmakursuslaste kutsevõistlus peeti pärast kaheaastast vaheaega. 2020. ja 2021. aastal jäid võistlused koroonaviiruse levikust tulenevate piirangute tõttu ära. Nüüd olid võistlejad taas platsis. Oma võistkonna pani välja üheksa Eesti kutsekooli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused