7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedOhutusõppus Rapla ÄKK kasvas üleriigiliseks

Ohutusõppus Rapla ÄKK kasvas üleriigiliseks

Ohutusõppus Rapla ÄKK võttis seekord asja eriti suurelt ette ja kutsus külalisi kogu Eestist. „Meie näitame, kuidas meie oskame. Teie lähete koju ja vaatate, kuidas veel paremini teha,” juhatas õppuse sisse Ülle Laasner.

Reedel, 20. mail kogunes Rapla Kesklinna kooli auditooriumisse üheksa võistkonda. Siinse ohutusõppusega tutvusid Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Lääne-Viru-, Viljandi-, Harju-, Hiiu-, Järva- ja Läänemaa inimesed.

„Me tahame teile pakkuda mõningaid mõtteid, mida oma maakonnas edasi arendada,” ütles õppuse eel Raplamaa Omavalitsuste Liidu turvalisuse ja rahvatervise spetsialist Ülle Laasner.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare