spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
SportRapla korvpallikooli U16 neiud võitsid pronksmedalid

Rapla korvpallikooli U16 neiud võitsid pronksmedalid

Rapla korvpallikool

Kolmas pühapäev järjest olid Rapla korvpallikooli tüdrukud Eesti meistrivõistlustel medalijahil ning meil on väga hea meel teatada, et lisaks Mini ja U14 vanuseklassile teenisid ka U16 tüdrukud auga omale medalid kaela.

Nädalavahetusel Nord Cramo spordihoones toimunud finaalturniiri laupäevases poolfinaalis pidime tunnistama Audentese spordiklubi neiude paremust, kui vastastel õnnestus mäng võita 67:54. Pühapäevane pronksimäng kulges SK Nord Aid/Cramo vastu küllaltki tasavägiselt, kuid suutsime sel korral siiski oma paremuse maksma panna 59:54 (14:15, 24:12, 9:13, 12:14).

Naiskond mängis sel hooajal koosseisus: Bia Aller, Liisbeth Allvee, Lorelii Estaal, Keit Liis Kõiv, Emma-Mia Küttis, Liis Liibak, Mia Liis Lindal, Sille Sillamaa, Triinu-Liisu Taal, Liseth Vain, Lisandra Vetesina ja Kristina Yakovleva. Peatreener Kaia Milling, abitreener Aivar Liibak.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused