11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SisuturundusPrisma Kontoga säästad alates esimesest sendist

Prisma Kontoga säästad alates esimesest sendist

Sisuturundus
Prisma Konto eeliseid kasutades võid säästa sadu eurosid aastas. Tee ostud Prismas ja registreeri Prisma Konto iga ostuga.
Prisma pakub püsivalt kõige soodsamat ostukorvi, kuid püsikliendina saab säästa veelgi rohkem. Lisaks boonusrahale ja igakuistele pakkumistele ootavad Prisma Konto kliente mitmed meeldivad eelised. Kui sa ei ole veel Konto liige, saad Prisma lehel kohe liituda!
Konto maksab raha tagasi
Mida rohkem oste iga kuu teed, seda rohkem raha tagasi saad. Alates esimesest ostust maksab Prisma Konto tagasi 1% ostusummast. “Kasvõi üheeurose ostu puhul saad uue kuu alguses juba 1% rahast tagasi. Ostes igakuiselt rohkem, kasvab tagastatav protsent,” selgitab Prisma Konto arendusjuht Liina Karron. Alates 250 eurost saad tagasi 2% ja alates 400 eurost juba 3% ostusummast.
Seejuures lähevad arvesse nii toidukaubad kui ka esmatarbe- ja tööstuskaubad. Prismas on lai valik kaupa ning kõik ostud ühes kohas tehes säästad ostusummalt ja kogud rohkem Konto raha. Boonusraha arvestusse lähevad kõik ostud, mõnede väheste eranditega näiteks kinkekaartide, tubaka ja alkoholi näol. Raha saab tagasi vaid registreeritud ostudelt, seega tasub alati registreerida Konto kliendikaart või ID-kaart. ePrismast tellides logi Konto eeliste kasutamiseks kindlasti enda Kontoga sisse.
Konto raha saad kasutada aasta aja jooksul nii kassades kui ka iseteeninduses. Lihtsalt anna müüjale märku, et soovid kasutada Konto raha ja saad ostu selle võrra soodsamalt. Keskmiselt kogub Prisma Kontot kasutav pere aastas 168 eurot Konto raha, mida saab kasutada kas jooksvalt või ühekorraga mõne suurema ostu jaoks.
Kahe lapse ema Marge saab Prismast kätte peaaegu kõik, mis tema pere argipäevaks vajab: lasteriided, koolitarbed, majapidamis- ja hügieenitarbed, kahe kassi lemmikloomatoidu, vahel ka väiksema kodutehnika ning muidugi toidukaubad. Eelmisel aastal kogus Marge oma ostudelt 143 eurot Konto raha, millest osa kasutas ära paaril korral enne palgapäeva toidukaupade eest tasumiseks ja suurema osa jättis jõulukulude katteks. Ta tõdes, et iga kord Kontot registreerides tuleb boonusraha aasta peale kokku meeldivalt suur.
Konto juurde saad liita kuni kaks pereliiget, kellega kasutada Konto eeliseid üheskoos. Prisma Kontot on kõige mugavam ja võimalusterohkem kasutada ID-kaardiga, kuid soovi korral saad küsida infoletist ka eraldi plastkaardi.
Igakuised pakkumised Konto klientidele
Prismas on püsivalt kõige soodsam ostukorv, sellele lisaks kehtivad Prisma Konto klientidele igakuised eripakkumised. Iga kuu on Konto klientidele ligi 60 pakkumist alates toidukaupadest kuni igapäevaste tarveteni. “Pakkumised rakenduvad automaatselt, tuleb vaid registreerida Prisma Konto iga ostuga,” sõnab Karron.
Prisma Konto kuupakkumised leiad Prisma kauplustest, kodulehelt ja Konto kliendi uudiskirjast. “Uudiskirja saaja tasub olla, sest kord nädalas – teisipäeval – tulevad kõik pakkumised mugavalt e-postile. Lisaks saadame meeldetuletusi Konto boonusraha kohta, et Konto seis oleks teada ja saab boonuse enne aegumist ära kasutada,” ütleb Prisma Konto arendusjuht.
Konto kliendi eelised ja lisapakkumised
Lisaks boonusrahale ja igakuistele täiendavatele pakkumistele saad Prisma Konto kliendina osa mitmetest muudest hüvedest. Näiteks kolm päeva enne ja pärast sünnipäeva kõik garderoobikaubad -15% soodsamalt. Pakkumise hulka kuuluvad kõik riietusesemed alates ülerõivastest kuni sokkide-sukkade ja aksessuaarideni.
Prisma Kontoga tasub liituda, sest kaks korda aastas, igal kevadel ja sügisel on Konto kliendi päevad. Sel ajal on tuhanded tööstuskaubad 15% soodsamad ja soodustus rakendub ka juba allahinnatud toodetele. Lisaks kliendipäevadele loosib Prisma aeg-ajalt Konto klientide seas välja kinkekaarte ja iga aasta lõpus ühe kopsaka auhinna. Konto klient tasub olla kogu aasta vältel, sest häid pakkumisi jagub!
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare