13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
UudisedBussifirmade ühispöördumine: Senise kursi jätkamisel seiskub bussiliiklus sügisel

Bussifirmade ühispöördumine: Senise kursi jätkamisel seiskub bussiliiklus sügisel

Viis bussifirmat esitasid eelmisel nädalal ühise avaliku pöördumise, milles tõid välja, et senisel kursil jätkates seiskub sügisel bussiliiklus Eesti linnade ja valdade vahel. Bussifirmad selgitasid, et sellisesse seisu on riigi tellimusel korraldatav ühistransport jõudnud kütusehindade kallinemise, ebapiisava rahastuse ja majandusolukorra muutumist mittearvestavate lepingute tõttu.

Kõnealused viis bussifirmat on AS SEBE, Hansabuss AS, AS ATKO Transport ja M.K. Reis-X OÜ. Oma palvega pöörduti presidendi, peaministri ja valitsuse poole selleks, et muuta riigiga sõlmitud lepinguid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused