21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedVähihaigete laste toetamine tõi tunnustuse

Vähihaigete laste toetamine tõi tunnustuse

Kadriorus presidendi kantselei ees toimus lastekaitsepäeval heategevuslik lastepäev “Lastega ja lastele”. Seal tunnustati neid inimesi ning organisatsioone, kelle uued algatused või pikemaajaline tegevus on positiivselt mõjutanud just laste ja perede käekäiku.

Nende seas oli Kohila vallast pärit Carin-Anett Männik (12), kes õpib Kurna kooli 6. klassis. Suure südamega neiu küpsetab igal aastal jõuluajal suure koguse muffineid, et nende müügitulust osta haiglas olevatele vähihaigetele lastele kingitusi. Möödunud jõulude eel küpsetas ta oma taskurahast soetatud toiduainetest üle 500 muffini. Küpsetisi müüs ta jooksvalt näiteks Rapla korvpallimeeskonna mängudel, Juuru Eduard Vilde koolis ning koolilaatadel.

Müügist saadud raha eest ostetud meened, mänguasjad ja jõulukalendrid rõõmustasid paljusid lapsi Tallinna lastehaiglas ja Tartu Ülikooli kliinikumis. Järgmisel talvehooajal on tal plaan müüa vähemalt 500 muffinit.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare