16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ArtikkelValtu küla korrastatud aadressid ajavad varasemast veelgi enam segadusse

Valtu küla korrastatud aadressid ajavad varasemast veelgi enam segadusse

Ridaelamu ühes otsas elatakse Kassikaku tänaval, teises otsas Öökulli tänaval. Selline kummaline olukord juhtus Valtu külas aadresside korrastamise käigus. „Milleks selline tsirkus?” küsivad kohalikud elanikud.

Möödunud suvel asus Rapla vallavalitsus korrastama Valtu küla Öökulli tänava ümbruse koha-aadresse. Selles on nii vallavalitsus kui ka kohalikud ühel nõul, et majade aadressinumbrites on pisut segadust. „Majad nummerdati nii nagu neid sovhoosi ajal ehitati. Esimene maja sai valmis ja sai aadressiks 1. Järgmine maja sai 2. Natuke on ebaloogilisust. Pärast viiendat maja tuleb kaheksa, siis kuus ja seitse,” selgitas üks kohalikest elanikest. Lisaks kandsid piirkonna kõik majad Öökulli nime, kuigi osa neist asusid teisiti nimetatud tänavajupi ääres.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare