FixMyTruck on rasketehnika remonditööde platvorm, mis aitab rasketehnika omanikul vähendada remondikulusid ja remonditöökodadel leida usaldusväärset klienti. Prillimäel tegutsev iduettevõte pääses Ajujahis 20 parema hulka, kes jätkavad kiirendiprogrammis eesmärgiga jõuda investorvalmiduse ja skaleerimiseni. Iduettevõtte tegevjuht on Indrek Reimann.

Kahekümne parema sekka pääsemine Ajujahis on tõeline saavutus, sest konkursil alustas 120 iduettevõtet. Tähelepanuväärne on seegi, et kahekümnest edasipääsenust seitseteist on Tallinnas. Kõigest kolm on väljastpoolt pealinna ning üks neist asub Prillimäel Kohila vallas. FixMyTrucki meeskonnas on kolm liiget – Indrek Reimann, Egerd Susi ja Janar Salumaa. Nende eesmärk on luua platvorm, mis viib kokku rasketehnika omaniku ja sobiva remonditöökoja.