11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedNominendid: Raplamaa parimad ettevõtted 2021

Nominendid: Raplamaa parimad ettevõtted 2021

Konkurss Raplama parimad ettevõtted 2021 on Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse (RAEK-i), Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) ja Raplamaa Partnerluskogu poolt läbiviidav kõrgeim maakonnapoolne tunnustus ettevõtetele ja ettevõtjatele, kelle tegevus ning eeskuju on enim mõjutanud Raplamaa inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet ja sissetulekuid, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, investoritele; on aidanud kaasa maakonna positiivsele mainele ja arengule. Hindamise aluseks oli kandidaadi 2021. aasta tegevus ja majandustulemused.
Konkursile esitati kokku 53 kandidaati, kellest unikaalseid ettevõtteid oli 50. Eripreemia pälvisid 3 õpilasfirmat.

Konkursi komisjoni kuulusid: Urmas Kristal (ROL juhatuse esimees), Katrin Klaebo (Ettevõtlikud Naised Raplamaal MTÜ juhatuse liige), Ülo Olm (Raplamaa Ettevõtjate Ühingu juhatuse esimees), Margus Nerman (Swedbank Rapla kontori ärikliendihaldur), Aare Lenk (Maksu- ja Tolliameti Rapla teenindusbüroo juhtiv konsultant), Janek Kadarik (SA RAEK juhataja, komisjoni esimees), Rita-Triinu Peussa (Raplamaa Partnerluskogu MTÜ tegevjuht), Tõnis Tõnisson (Raplamaa Sõnumid tegevtoimetaja), Ott Ojand (Rapla Tre raadio tegevjuht), Rikka Toman (MTÜ Rabav Raplamaa juhatuse liige).

Homme, 16. juunil kuulutatakse Raplas Expolio äri- ja kortermaja valdustes välja eelmisel aastal enim silma paistnud ettevõtted.

Raplamaa parimate ettevõtete konkurssi korraldavad ühiselt Raplamaa Omavalitsuste Liit, SA RAEK ja MTÜ Raplamaa Partnerluskogu. Konkursi eesmärk on tunnustada neid ettevõtteid ja ettevõtjaid, kelle tegevus on enim mõjutanud maakonna inimeste heaolu, suurendanud tööhõivet, muutnud maakonda atraktiivsemaks elanikele, külastajatele ja investoritele ning aidanud kaasa maakonna positiivsele mainele ja arengule.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare