8.8 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
ArtikkelAkzo Nobel on Raplas tegutsenud juba kolmkümmend viis aastat

Akzo Nobel on Raplas tegutsenud juba kolmkümmend viis aastat

Akzo Nobel Baltics AS tähistas hiljuti oma kolmekümne viienda tegevusaasta täitumist. Tegemist on ettevõttega, mille ajalugu ja eriti algusaastad on erilised mitte ainult Rapla maakonna, vaid terve Eesti kontekstis.
Kõik 35 aastat on ettevõte tegutsenud Raplas Koidu ja Kastani tänava tööstusalal. Aja jooksul on täiendatud nii oma tehnikaparki kui ka tootevalikut. Raplamaa Sõnumitele tegi tööstusala territooriumil ringkäigu Akzo Nobel Baltics AS-i tehase juht Kaido Täpsi.
Raplas tegutsev tehas on üks osa ülemaailmsest kontsernist, mille keskus asub Hollandi pealinnas Amsterdamis. Kontsern tegeleb värvide, pinnakattevahendite ja erikemikaalide tootmisega, millest osa valmivad ka Raplas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare