spot_img
-3.4 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedKehtna kutsehariduskeskuse uus juht: on aeg briljant taas särama lüüa

Kehtna kutsehariduskeskuse uus juht: on aeg briljant taas särama lüüa

Kehtna kutsehariduskeskus sai endale juhi. Karmen Selter asub uues ametis tööle 1. augustist.

Haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juht Raivo Trummal märkis, et Karmen Selteri tugevused on pikaajaline töö- ja juhtimiskogemus kutsehariduse valdkonnas ning selge visioon Kehtna kutsehariduskeskuse arengust. “Kvaliteedijuhtimise ja -hindamise kogemused annavad Karmenile laiapõhjalise vaate kutsekoolides toimuvast ning selle arendamise vajadustest ja võimalustest,” sõnas Trummal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused