25 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

RS podcast: Jaanipäevajutud

Nõnda nagu kõlab kuulus viisijupp “Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi”, tähistab jaanipäev maarahva jaoks suvise heinateo algust. 23. juunil ehk jaanilaupäeval ükski eestlane siiski töötegemisele ei mõtle. Nimelt on jaaniõhtu eestlastele juba aastasadu olnud eriline pidupäev, mil lapsed saavad kuni varajase päiksetõusuni õues olla, noored armunud koos sõnajalaõit otsida ja vanavanemad lõkke ääres keha soojendada ning vaimu värskendada. Mõnusalt Jaanipäevast vestlust arendavad elupõline pillimees ja ansambel Spido solist Teet Tall, Rapla kultuurikeskuse juhataja Age Rebel, ajakirjanik Helerin Väronen ja fotograaf Siim Solman.

Kuula saadet SIIT.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised