21.6 C
Rapla
Neljapäev, 18 aug. 2022
spot_imgspot_img

Erki Tammenurm ja Anu Kerdi tulid segapaarismängus Raplamaa meistriks

Laupäeval, 25. juunil peeti Rapla maakonna meistrivõistlusi tennise segapaarismängus. Meistriteks krooniti Erki Tammenurm ja Anu Kerdi. Finaalis alistasid nad Taivo Tüvisti ja Marjo Meristo tulemusega 6:2/6:4.

Võib öelda, et finaali võitsid eeldatavad favoriidid, sest Tammenurm ja Kerdi on tulnud segapaarismängus ka varem Raplamaa meistriks ning päeva jooksul ei olnud nad kaotanud ühtegi mängu.

Maakonna meistrivõistlused olid Raplas Jõe tänava väljakutel. Seal on neid peetud varemgi. Seekord peeti kõik kohtumised ära ühe päeva jooksul. Mängijad ei pidanud seega rinda pistma mitte ainult vastaste, vaid ka palava ilma ja tiheda graafikuga.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised