9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
KrimiJaaniaeg möödus Kesk-Eestis ilma raskete õnnetusteta

Jaaniaeg möödus Kesk-Eestis ilma raskete õnnetusteta

Möödunud jaaniajal Kesk-Eestis suuri õnnetusi ei juhtunud. Kesk-Eesti politseijaoskonna juht Janno Ruus ütles, et kogu periood kulges pigem rahulikult. Rapla maakonnas teenindas politsei 21 väljakutset.

“Kesk-Eesti politseijaoskonna piirkonnas möödus jaaniaeg pigem rahulikult, pidades silmas, et raskete tagajärgedega juhtumeid ei olnud. Kokku teenindati Raplamaal 21 väljakutset. Peamised tülide asukohad olid inimeste kodud, põhjuseks liigselt tarbitud alkohol ja sassis peresuhted. Kuriteosündmusi oli kaks, neist üks kehaline väärkohtlemine ja teine avaliku korra raske rikkumine. Tegemist oli ainsa kuriteoga (üks mees lõi teist meest rusikaga), mis toimus jaanitule platsil,” rääkis Janno Ruus.

Toimus üks varalise kahjuga liiklusõnnetus, kus joobetunnustega sõidukijuht sõitis teelt välja vastu elektriposti. Rapla vallas oli ka õnnetusjuhtum, kus sõidukijuht vigastas manöövrit sooritades maas päevitanud naist. Kannatanu toimetati ravile Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Joobes juhte tabati jaaniaja jooksul kolmteist. “Toimus neli reidi, mille käigus kontrolliti 2445 sõidukijuhi kainust. Tabati 13 joobes juhti. Lisaks joobes juhtidele tuli politseil tegeleda ka kiiruseületajatega ja jalgratturitega, sealhulgas elektritõukerataste juhtidega, kes liiklusreegleid rikkusid. Positiivne on see, et suurem osa inimestest käitus vastutustundlikult ja seaduskuulekalt, mistõttu möödusid pühad turvaliselt,” rääkis Janno Ruus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare