26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedRapla kihelkonna auhinna pälvis Pille Lill

Rapla kihelkonna auhinna pälvis Pille Lill

Rapla kihelkonna auhinna pälvis tänavu Rapla kirikumuusika festivali kunstiline juht Pille Lill. Auhinnaks on Rapla kihelkonna nime- ja kaitsepühaku Maarja-Magdaleena pronksist kuju. Pille Lill sai auhinna kätte pühapäeva, 26. juuni õhtul, kui Rapla kirikus toimus kolmekümnenda kirikumuusika festivali avakontsert. Pronksfiguuri ulatas Pille Lillele Rapla vallavanem Gert Villard.

Pille Lill ütles, et esimese hooga ei oskagi kohe öelda, mida see auhind tema jaoks tähendab. “Kuulsin, et selle tunnustuse on pälvinud nii Tõnu Kaljuste kui ka Evald Saag, kes on minu suur õpetaja ja eeskuju. See teadmine võtab hingealuse värisema küll – väga erakordne asi minu jaoks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare