spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedElektritõukeratturid häirivad kaasliiklejaid suure sõidukiirusega

Elektritõukeratturid häirivad kaasliiklejaid suure sõidukiirusega

Siret Saar

Elektritõukerattaid on tänavatel üha rohkem näha ja ka õnnetusi juhtub nendega üha sagedamini. Kõige levinum on kontrolli kaotamine sõiduki üle ja kukkumine.

„Kõige olulisem on see, et meil õnnestuks ära hoida õnnetused ja selleks saab igaüks väga palju ise ära teha,” ütles Kesk-Eesti politseijaoskonna piirkonnavanem Jaan Sildoja. See tähendab, et arvestada tuleb teiste liiklejatega ja järgida turvanõudeid. Sildoja tõi põhiliste rikkumistena välja liiga suure sõidukiiruse ja selle, et alla 16-aastased juhid ei kanna kiivrit. Ülekäigurajal või ülekäigukohal peab jalgrattaga, kergliikuriga või pisimopeediga sõitma jalakäija tavakiirusega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused