12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
PersoonHard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi: „Me ei ole kunagi oma nägu...

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi: „Me ei ole kunagi oma nägu kaotanud.”

Kaido Haavandi korraldab üle kahe kümnendi raskemuusika festivali Hard Rock Laager. „Meil on pigem selline festival, kus külge istutatud kellasid ja vilesid väga ei ole. Programm on muusikakeskne,” ütleb ta. Haavandi enda elu keskmes on samuti muusika, seda naudib ta nii kontserdikorraldaja, fänni kui ka esinejana.

Hard Rock Laager tõi nädalavahetusel kokku paar tuhat raskemuusika austajat. Täpsed numbrid alles selguvad, kuid peakorraldaja Kaido Haavandi usub, et osalejate arv võis olla ligilähedane seniste rekordaastatega. „Kõik Covidi aegadel toimuma pidanud tuurid on kuhjunud ja inimestel on väga palju valikuid, kuhu kontserdile minna. See nõuab ka kindlasti piletiraha ja inimesed peavad tegema valikuid. Meil on väga hea meel, et Hard Rock Laagri publik on valiku meie festivali kasuks teinud,” ütleb Haavandi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused